SEPES premia la dilatada trajectòria del doctor José María Barrachina Sans

El doctor José María Barrachina Sans ha vist reconeguda la seva dilatada trajectòria com a metge estomatòleg. El passat mes d’octubre la Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològica i Estètica (SEPES) li va atorgar la medalla d’or pels seus 50 anys de carrera professional. Tota l’ha desenvolupat íntegrament a la Clínica Dental Barrachina, fundada pel seu pare el 1941, el doctor José Barrachina Pérez.

El doctor Barrachina Sans recibe la medalla de oro de SEPES
D’esquerra a dreta: el Dr. Miguel Roig Cayón (President de SEPES), el Dr. José Mª Barrachina Sans (Medalla d’Or de SEPES), el Dr. Jaime Gil Lozano (President de IFED) el Dr. Santiago Jané Noblom (Medalla d’Or de SEPES)

El doctor Barrachina Sans, membre d’una destacada saga de dentistes

Passió per l’especialitat i tradició familiar són dos elements imprescindibles per a comprendre la seva biografia professional. El doctor Barrachina Sans és la tercera generació d’una de les sagues de dentistes més extenses de l’odontologia espanyola, els doctors Barrachina, amb més de 75 anys d’història i amb quatre generacions que han exercit i exerceixen aquesta professió.

Cerimònia de lliurament de la medalla d'or de SEPES
Els doctors Santiago Jané Noblom, Jaime Gil Lozano i José Mª Barrachina Sans

El lliurament es va fer al Congrés Mundial d’Estètica Mundial

El reconeixement al doctor José María Barrachina Sans li va ser concedit en el marc de el Congreso Mundial de Estética Dental, celebrat a Barcelona del 10 al 12 d’octubre, que organitza SEPES. L’esdeveniment va convertir la ciutat catalana en la capital mundial de l’odontologia estètica. Durant tres dies els millors professionals del sector i la indústria proveïdora de tecnologia i materials, 4.200 assistents de més de 50 països, van posar en comú els reptes i necessitats per millorar l’atenció als pacients que van al dentista. En aquesta edició va ser l’estètica dental en totes les seves vessants la que va servir de fil conductor del programa.

Posts relacionats